Kuinka käyttää ripsiseerumia?

Kukapa ei haluaisi pitkiä, kiiltäviä ripsiä? Jokainen nainen tekee kaikkensa parantaakseen ripsiensä kuntoa. On tärkeää ymmärtää, että kaikenlaiset ripsivärit ja ripsipidennykset saattavat ajan kuluessa vaikuttaa päinvastaisesti. Tähän mennessä ripsiseerumit ovat ainoa oikea, luonnollinen tapa kasvattaa ripsiä. Kuinka käyttää ripsiseerumia? Rentoudu ja jatka lukemista.

Vaihe 1 – Meikkien puhdistus

Ensinnäkin, kaikki ihonhoitotuotteet eivät toimi tukkoisella iholla. Vaikuttavat ainesosat eivät pysty läpäisemään meikkien jäämiä sekä muita epäpuhtauksia. Luomiväri, peitevoide ja öljyinen silmänympärysrasva estävät ripsiseerumin luonnollisia ainesosia pääsemästä ripsien juuriin toimimaan täydellä teholla. Muista aina puhdistaa ihosi ennen ripsiseerumin levitystä. Kuivaa ihosi pyyhkeeseen, ettei luomillesi jää kosteutta. Useimpia ripsiseerumeita suositellaan käytettävän ennen nukkumaanmenoa, jolloin on täydellinen aika pestä kasvot muutenkin.

Vaihe 2 – Levitys

Kun ihosi on hohtavan puhdas, käytä ripsiseerumia valmistajan ohjeiden mukaisesti. Suurimmassa osassa seerumeita on pieni sivellin, joka näyttää rajausvärin applikaattorilta. Aloita ripsiseerumin levittäminen silmän sisäkulmasta, liikuttaen sivellintä ripsirajaa pitkin silmän ulkokulmaan. Tuotetta ei tarvitse laittaa alaripsirajaan, koska seerumi siirtyy sinne itsestään räpytellessä. Joissain seerumeissa on ripsiväriharjan tyylinen applikaattori ja tuote levitetään ripsiä heiluttaen, alhaalta ylöspäin. Kaikki ripsiseerumit stimuloivat karvojen kasvua, eli jos sinulla on harvat kulmakarvat, voit käyttää seerumia niihin vaikkei valmistaja siitä erikseen mainitsisikaan.

Vaihe 3 – Käyttöaika

Ripsen kasvuvaihe kestää 90-150 päivää ja se on optimaalinen toimimisaika jokaiselle ripsiseerumille. Jos seerumin valmistaja lupaa uskomattomat ripset jo 10 päivän jälkeen, se ei voi olla totta. Ripsillä kestää kasvaa ja jos haluat nähdä tulokset, sinun pitää odottaa vähintään 6 viikkoa. Parhaan tuloksen saamiseksi yritä käyttää ripsiseerumia ennen nukkumaanmenoa, jotta vaikuttavilla ainesosilla on riittävästi aikaa kulkeutua ripsituppeihin ja toimia siellä.

Vaihe 4 –Pysy kärsivällisenä ja jatka ripsiseerumin käyttämistä

Edes paras ripsiseerumi ei voi toimia, jos et muista käyttää sitä. Seerumin levittämisen muistaminen voi tuntua paljolta, mutta huomaat siinä menevän vain 3 sekuntia ja siitä tulee nopeasti osa nukkumaanmeno rutiiniasi.