Kuinka ripsiseerumi toimii?

Tehokkaan ripsiseerumin pitäisi toimia valmistajien lupauksien mukaan. Sen ominaisuuksien mukaan se voi tuuheuttaa, pidentää ripsiä. Jotkut ripsiseerumit vain kosteuttavat tai ravitsevat ripsiä, lisäämättä ekstravoluumia. Mikä saa ripsiseerumit toimimaan niin monilla tasoilla? Ja mitä ihmettä ripsiseerumit ovat?

Jotta ripsiseerumi toimisi tehokkaasti, on pari asiaa, joiden pitää olla kohdillaan. Hyvä applikaattori, vaikuttavien ainesosien runsaus sisällössä sekä levitystekniikka.

Ripsiseerumin sisältö, joka perustuu luonnollisiin, kasvipohjaisiin ainesosiin, pitäisi olla turvallinen ja erittäin tehokas.

Tärkeät öljyt, E ja B5-vitamiini kiihdyttävät ripsien kasvua ja pidentävät ripsen elinkaaren kestoa. Luonnollinen sisältö rauhoittaa ihoa ja tarjoaa syvää kosteutusta ja ravitsemusta ripsitupeille sekä itse ripsille. Seerumin ei pitäisi ikinä aiheuttaa minkäänlaisia haittoja punoituksen, kutinan tai turvotuksen muodossa. Jos niin tapahtuu, lopeta tuotteen käyttäminen ja ota yhteyttä lääkäriisi lisäohjeita varten. Joillakin on kuitenkin superherkkä iho, joten estääksesi sivuvaikutusten tapahtumista, levitä pieni määrä ripsiseerumia ranteesi sisäpuolelle ja tarkista syntyykö reaktiota. Tämä on nopein tapa selvittää sopiiko ripsiseerumi sinulle.

Applikaattorilla on tärkeä osa ripsiseerumien käytössä. Siveltimen tulisi olla pieni ja suippo, jotta sillä saisi peitettyä tarkasti koko ripsirajan. Liian iso tai jäykkä applikaattori ei levitä seerumia tasaisesti. Joissain ripsiseerumeissa on ripsiväriharjan tyylinen applikaattori, mutta ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin suippokärkiset siveltimet. Ajan myötä ripset näyttävät vahvemmilta, kiiltävimmiltä ja terveemmiltä, mutta ne eivät saa ripsiä kasvamaan pidemmiksi tai tuuheammiksi.

Emme yleensä kiinnitä huomiota tapaan, jolla levitämme ripsiseerumin. Muista aloittaa silmän sisäkulmasta ja liikuta applikaattoria tarkasti ripsirajaa pitkin silmän ulkonurkkaa kohden. Jos tuotetta käytetään ennen nukkumaanmenoa, sitä ei ole tarvetta levittää alaripsirajaan. Seerumi kulkeutuu sinne itsestään silmiesi ollessa suljetut.