NEULASH ripsiseerumi

NEULASHNeulash ripsiseerumia suositellaan kaikille naisille, riippumatta iästä tai ihotyypistä. Sen päämäärä on seuraava; ripsien pidentäminen ja paksuntaminen, silmäluomien ja ripsien hoitaminen mahdollisimman vähällä ärsytyksellä. Tuote on hopeisessa pullossa, joko 3,2ml tai 6ml pullossa. Pullo on pahvisessa laatikossa.

Neulash on nestemäistä ja läpinäkyvää (täysin kirkasta).

Tästä syystä, miehet voivat hyötyä tästä ripsiseerumista myös pelkäämättä, että se värjää silmäluomia. Myös piilolinssien käyttäjät voivat käyttää tätä ripsiseerumia. On kuitenkin suositeltavaa ottaa piilolinssit pois ennen Neulashin käyttöä. 15 minuutin jälkeen, kun neste on tasoittunut ja kuivunut, voit laittaa piilolinssit takaisin silmiin. Myös naiset jotka käyttävät irtoripsiä voivat käyttää Neulashia, sillä tämä tuote ei vahngoita tekoripsiä.

Ensimmäisten käyttökertojen aikana Neulash ripsiseerumi saattaa aiheuttaa ärsytystä silmissä. Se johtuu hoidon aikana tapahtuvasta reaktiosta. Ärsytys häviää jonkin ajan kuluttua ja sen ei pitäisi tulla takaisin. Silmien tai silmäluomien ei tulisi punoittaa. Mikäli näitä oireita tulee normaalia enemmän tai ne eivät poistu, lopeta tuotteen käyttäminen ja ota yhteyttä lääkäriin.

Neulash ripsiseerumin käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on piirtää ohut viiva ripsien tyveen sekä ala- että yläripsille. Tuote imeytyy ja kuivuu nopeasti, eikä valu silmiin. Tuotetta tulisi käyttää joka ilta niin kauan kunnes tulokset ovat toivotut. Neulashia ei tarvitse laittaa aamuin sekä illoin. Kun loppu tulos on toivottu, jatka seerumin käyttöä joka kolmas päivä.

Neulash ripsiseerumi pitää huolen lähinnä ripsistä. Ripsistä tulee vahvemmat, terveemmät ja kauniimmat. Kolmen kuukauden käytön jälkeen voi huomata pienesti paksuuntumista ja pientä pituuseroa, n. 2mm. Silmäluomien ihosta tulee tasaisempi.

PLUSSAT

  • Pitää huolta ripsistä
  • Helppo käyttää
  • Suositeltava myös miehille

MIINUKSET

  • Ei pidennä ripsiä 100%
  • Ei paranna paksuutta
  • Saattaa muuttaa luomen väriä
  • Saattaa ärsyttää