PROLASH + ripsiseerumi

PROLASH +Seuraava hyviä tuloksia antava ripsiseerumi on ProLash+, jota testasin viime vuonna. Se perustuu vain luonnollisiin ainesosiin, hyaluronihappoon, sekä peptideihin, jotka auttavat ripsiä kasvamaan. ProLash+ on testattu läpikotaisin ja todettu turvalliseksi silmänympärysalueelle. Ripseni kasvoivat paljon tuuheammiksi ja kiiltävimmiksi, mutta siinä meni kauemmin kuin ProLashin nettisivujen lupaamat 3 viikkoa. Käytin ripsiseerumia yli kaksi kuukautta ennen kuin huomasin muutoksia.

Kiitos hyaluronihapon, ripseni olivat kuin uudet ja ne näyttivät tuuheammilta.

En nähnyt uusia ripsiä kasvavan suurta määrää, toisin kuin Nanolashia käyttäessäni. Voin sanoa, että minulla oli keskimäärin saman verran ripsiä, kuin ennen ProLashin käytön aloittamista.

Tätä ripsiseerumia voi käyttää sekä ylä- että alaripsirajaan. Jos sinulla on harvat kulmakarvat, ProLash ei välttämättä auta uusien karvojen kasvamisessa, mutta se tekee olemassa olevista vahvempia ja paksumpia. ProLash ripsiseerumia saa vain netistä ja kolmannelta osapuolelta tilatessa on suuri mahdollisuus saada väärennetty tuote.

PLUSSAT

  • Tekee ripsistä tuuheammat ja korjaa ripsien rakennetta
  • Ravitsee ja kosteuttaa

MIINUKSET

  • Ei pidennä ripsiä
  • Useita väärennöksiä netissä