REVITALASH ripsiseerumi

revitalashRevitalash ripsiseerumia suositellaan henkilöille jotka haluavat pidemmät, kestävämmät ja kauniimmat ripset. Tuotetta on saatavilla kahtena eri versiona; toisessa on 2ml ja toisessa 3,5ml seerumia. Molemmat on pakattu sinihopeaan laatikkoon. Sisällä on kaksi lokeroa jotka suojelevat pulloja mekaaniselta rasitukselta sekä siltä, ettei seerumi läiky pihalle. Toisessa lokerossa on tuotetiedot.

Ensimmäiset näkyvät tulokset Revitalashia käyttämällä ovat huomattavissa kuuden viikon päästä käytöstä.

Näkyvää muutosta on huomattavissa pituudessa ja vahvuudessa. Ripsien pituuden lisäksi ripsien kuntokin paranee, ripsien kosteus on parempi ja niistä tulee myös terveemmät ja joustavammat. Valitettavasti Revitalash hoidon tulokset eivät ole erityisen pitkäkestoiset, sillä kahdessa kuukaudessa hoidon loputtua myöskin efekti katoaa.

Muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla Revitalash saattaa aiheuttaa pientä ärsytystä. Pistelyä ja kutinaa ja joskus silmien punoitusta saattaa ilmetä, varsinkin jos henkilöllä on herkät silmät tai iho, tai on taipumusta allergioihin. Reaktio saattaa johtua jostainkin Revitalashin ainesosasta. Silmäsairauksista kärsivän, raskaanaolevan tai imettävän äidin kannattaa keskustella käytöstä ensin lääkärin kanssa.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Revitalash seerumin mukana tuleva sivellin on ohutkärkinen. Sillä on helppo piirtää ohuet viivat ylä sekä alaripsien tyveen. Vaikkakin koostumus on nestemäinen, se kerkeää nopeasti jähmettymään ripsen tyveen valumatta silmiin. Kun toivottu tulos on saavutettu, on suositeltavaa jatkaa Revitalashin käyttöä 3-4 kertaa viikossa. Tämä tekee vaikutuksesta pitkäkestoisemman.

PLUSSAT

  • Pitää huolta ripsistä
  • Sievä ja pieni pakkaus
  • Helppo käyttää
  • Pidentää hieman ripsiä

MIINUKSET

  • Muutokset häipyvät nopeasti
  • Ei suositella allergisille
  • Saattaa ärsyttää