Ripsiseerumi: applikaattorin tyyli

Kuinka monta kertaa olet heittänyt kauneustuotteen pois, koska et ole ylettänyt loppuihin tai pakkauksen kanssa on ollut ongelmia? Vähintään muutaman. Käyttämisen helppous ja käyttäjäystävällinen pakkaus eivät ole ”kiva olla”, vaan välttämättömyyksiä. Useimmat ripsiseerumit tulevat muovisessa tai lasisessa tuubissa, jossa ei hygieniasyistä ole tuotetta 4 millilitraa enempää. Se voi kuullostaa hullulta, mutta mitä vähemmän ripsiseerumia on pakkauksessa, sitä parempi. Silmien alue on hyvin herkkä ja altis tulehduksille. On parempi, ettemme anna bakteerien kasvaa rakkaan ripsiseerumimme sisällössä. On aina parempi ostaa kaksi pientä putkiloa kuin yksi iso.

Mitä tulee hoidon menestykseen, ripsiseerumin applikaattorin tyyppi on uskomattoman tärkeä. Applikaattorin tulee olla suippokärkinen ja pieni. Liian leveä applikaattori ei levitä tuotetta tasaisesti ja alaripsirajan lyhyisiin ripsiin on vaikea ylettyä tökkäämättä sitä silmään. Ripsiväriharjan tyylinen applikaattori ei ravitse ripsien juuria, joten sellainen ripsiseerumi ei voi olla tehokas. Tällaisen pyöreän harjan kanssa tulevaa ripsiseerumia voidaan käyttää hoitoaineena ripsille, esimerkiksi silloin kun meillä on ripsipidennykset, jotka kaipaavat harjausta aika ajoin. Ripsipidennysten kanssa et voi käyttää ripsiväriä ja taivutinta, mutta ripsien pitää olla muotoillut. Käyttämällä tällaista seerumia ripsien muotoilugeelinä, on hyvä idea.

Ripsiseerumi kaikille

Ripsiseerumi on maailmanlaajuinen kauneustuote. Naiset rakastavat sitä, mutta myös miehet ovat alkaneet käyttää sitä enemmän. Sanoimme ennen, että naisen pitää olla nätti, mutta nykyään myös miehet haluavat pitää huolta itsestään, eivätkä halua tarpeitaan laiminlyötävän. Ennen miehet käyttivät vain saippuaa ja partavaahtoa. Ne ajat ovat muuttuneet. Nykyään jokaisella kauneusyrityksellä on sarjoja, jotka ovat omistettu ’rumemmalle’ sukupuolelle. Onneksi ripsiseerumit eivät katso käyttäjän sukupuolta. Kaikkia ripsienkasvutuotteita voi käyttää sekä miehet että naiset ja tulokset tulevat olemaan samat molemmilla.

Ripsiseerumin pääasiallinen rooli on tehdä ripsistä paljon pidempiä ja tuuheampia. Koko hoidon jälkeen ripsitupet ovat ravittuja ja kosteutettuja, jotta ne voivat aloittaa paksujen ja terveiden ripsien tuottamiset. Hyvä ripsiseerumi ei ole muoti-ilmiö, vaan välttämättömyys sairauden takia hiustensa, kulmakarvojensa ja ripsiensä menettäneille. Kun on tarvetta ripsien kasvun nopeuttamiselle ja niiden elinkaaren venyttämiselle, ripsiseerumi on ainoa vaihtoehto. Kun ripseä on optimaalisesti stimuloitu, se voi kasvaa 14 päivässä ja tippua myöhemmin kuin yleensä.

Lukemattomia dermatologisia testejä on suoritettu ennen ripsiseerumin markkinoille pääsyä. Jokaista ripsituotetta on testannut sadat vapaaehtoiset, jotta kaikki sivuvaikutukset saataisiin suljettua pois. Silmänympärysalue on erittäin herkkä, jonka takia kaikkien ripsiseerumien pitää vastata korkeita standardeja.

Kaikkien ripsiseerumien sisältö pohjautuu hedelmistä ja kasveista saatuihin luonnollisiin ainesosiin.

Mitään korkealaatuista ripsiseerumia ei ole testattu eläimillä.

If you have just finished radio or chemo treatment you can start using some eyelash conditioners without any fear of irritation. Always read the manual before using the product. Those who wear contact lenses, remember to take your contacts out before applying the eyelash conditioner.If your skin is super sensitive, you can test the eyelash conditioner on your wrist and wait for a few minutes to check if there is any allergic reaction.

Jos olet käynyt säteily- tai kemoterapiahoidon loppuun, voit alkaa käyttämään ripsiseerumeita ilman pelkoa silmien ärtymisestä. Lue aina ohjeet ennen tuotteen käyttöä. Jos käytät piilolinssejä, muista ottaa ne pois ennen ripsiseerumin levitystä. Jos ihosi on todella herkkä, voit testata ripsiseerumia ranteeseesi ja odottaa muutaman minuutin nähdäksesi saatko minkäänlaista allergista reaktiota.