LASHCODE ripsiseerumi

Uskokaa tai älkää, Lashcode Serum on yksi parhaista mahdollisista seerumeista. Jos et ole koskaan käyttänyt ripsituotteita ennen mutta etsit täydellistä tuotetta – Lashcode on napakymppi!

Tuotteen tehokkuuden huomaa jo ensimetreillä. Luomien ihon yliherkkyydestä tai piilolinssien käytöstä ei tarvitse huolehtia. Lashcode on huolellisesti testattu ja kaikki voivat käyttää sitä.

Seerumissa on runsaasti hyviä puolia kilpailijoidensa päihittämiseksi. Lashcodessa on ennen kaikkea suuri koko, pitkä kestävyysaika ja kohtuullinen hinta laatuun ja nopeisiin tuloksiin nähden.

Lashcoden päätehtävä on stimuloida uusien ripsien kasvua.

Tämän seurauksena silmistä tulee kauniin korostetut ja katse saa muut kääntämään päänsä! Lashcoden ansiosta monet naiset ovat luopuneet ripsipidennyksistä. Ripsistä tulee niin upeat, että ripsiväriä voi käyttää omasta tahdosta – ei pakosta lisätä pituutta, paksuutta tai tuuheutta. Lashcode mullistaa omien ripsien kauneuden.

Enää ei tarvita silmänrajauskyniä, eyelinereita tai ripsivärejä. Lashcode tekee luonnollisista ripsistä yli 50% pidemmät ja paksummat. Ripsien tuuheus kaksinkertaistuu. Tämän takia voi heittää hyvästit tekoripsille lopullisesti. Nauti luonnollisista ripsistä. Luovu ripsentaivuttajasta ja ripsipidennyksistä – Lashcode on paras tapa saada ihanat ripset!

Ripsien ongelma-alueella ei ole väliä – ne voivat olla lyhyet, vaaleat tai ohenevat – tämä tuote hoitaa kaikki ongelmat.

Pituuden, paksuuden ja tuuheuden lisäämisen lisäksi Lashcode pitää ripset terveenä. Ensimmäisten viikkojen aikana ripsistä tulee näkyvästi vahvemmat. Seerumi ylläpitää myös optimaalista kosteustasapainoa ja hoitaa luomien ihoa.

Käyttö on helppoa ja nopeaa: tuotetta käytetään kerran päivässä (esim. Illalla meikinpoiston jälkeen) kuivalle iholle luomille (eyelinerin tavoin). Tuote imeytyy nopeasti ja alkaa vahvistaa ripsituppia ensimmäisestä päivästä lähtien. Yksi sulava liike riittää. Vain yksi yksinkertainen liike on sinun ja uskomattomien, tuuheiden ja terveiden ripsien välissä!

www.lashcode.fi

PLUSSAT

  • Stimuloi ripsien kasvua ja tekee niistä pidemmät sekä paksummat
  • Takaa optimaalisen kosteustasapainon
  • Hoitaa luomien ihoa
  • Hyvin helppo käyttää
  • Ensivaikutukset kahdessa viikossa

MIINUKSET

  • Saatavilla vain verkosta