LATISSE ripsiseerumi

latisseLatisse pidentää, paksuntaa ja tuuheuttaa ripsiä. Vaikkakin tätä tuotetta on hankala saada, monet sitä haluavat käyttää. Monet ovat sanoneet, että Latissen teho no välitön, ja toiset taas sanovat, että näkyviä muutoksia sai odottaa todella kauan.

Latisse on pienessä pullossa jossa on korkki.

Pullo on suunniteltu niin, että se päästää vain muutaman tipan nestettä kerrallaan ulos. Siveltimen avulla, sitä sivellään yläsilmäluomelle. Alaluomelle voidaan laittaa nukkumaan mennessä. Hoito täytyy toistaa joka ilta, pesdyille ja kuiville silmäluomille. Ei ole suositeltavaa jättää yhtään meikkiä iholle kun Latissea käytetään, sillä sen teho ei ole yhtä hyvä mikäli alla on jäämiä.

Joillekin tämä hoito saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksia. Toisille on tullut punaiset silmät, herkät silmäluomet, silmänalusten turvotusta tai hiussuonten katkeamista. Näiden sivuvaikusten tulisi häipyä muutamassa päivässä. Mikäli nämä sivuoireet eivät katoa, lopeta tuotteen käyttö ja keskustele lääkärisi kanssa. Voit koittaa helpottaa vaikutuksia camomilla uutteella.

Yksi dosetillinen päivässä esimerkiksi nukkumaan mennessä on tarpeellinen päiväannos Latissen käyttöön. Tätä ei tarvitse käyttää enempää. Miksikö? Yksi pullollinen on suunniteltu niin, että se riittää kaksi kuukautta aamuin sekä illoin käytettäväksi, mutta useita kertoja päivässä käytettynä se saattaa herkemmin aiheuttaa ärsytystä silmissä.

Latissen päämäärä on ripsien pidentäminen ja tuuhentaminen. Ensimmäinen näistä voidaan saavuttaa n. kolmen viikon säännöllisen käytön jälkee. Ripsien pituus tuplaantuu. Mutta, valitettavasti kun hoito on ohitse, nämä pidentyneet ripset tippuvat pois ja niiden tilalle tulee samanlaiset ripset kuin mitä sinulla on ollut aiemmin.

PLUSSAT

  • Kätevät annostimet
  • Pidentää ja paksuntaa ripsiä

MIINUKSET

  • Ärsyttää silmiä
  • Lyhytaikainen vaikutus
  • Ei niin tehokas