M2LASHES ripsiseerumi

M2 LashesSeuraava suosittelun arvoinen ripsiseerumi on M2Lashes. Valmistaja ilmoittaa ylpeästi M2Lashesin sisältävän mysteeristä MDN:ää (methylamido-dihydro-noralfaprostal) – silmänpainetaudin lääkkeen johdannaista, jota käytetään kosmetiikkatuotteissa. Tämä tuote voi tehdä ripsistä pidemmät ja vahvemmat.

M2Lashesissa on pieni sivellin, joka toimii kuten eyeliner.

Tämä on toinen niistä ripsiseerumeista, jotka eivät toimi samalla tavalla kahdella eri ihmisellä. Huomasin ripsieni hieman kasvaneen M2Lashesia käyttämällä kolmen kuukauden ajan, kun taas siskoni, joka käytti seerumia yhtä kauan, ei huomannut mitään eroa pituudessa. Vaikutuksia ei ollut ensimmäiseen kahteen kuukauteen ja luulen, että M2Lashesilla kestää liian kauan potentiaalinsa näyttämiseen.

Harva on niin päättäväinen ja kärsivällinen, että jaksaa jatkaa ripsiseerumin käyttämistä pitkään ilman minkäänlaisia tuloksia. M2Lashes käytön yhdeksännellä viikolla huomasin, että ripseni olivat vahvemmat ja niitä tippui vähemmän pestessäni meikkejä. Jos sinulla ei ole kiire, voit antaa M2Lashesille mahdollisuuden.

PLUSSAT

  • Ripsistä tulee pidemmät ja vahvemmat
  • Kiva pakkaus

MIINUKSET

  • Kallis, yli 90€
  • Tuloksien saavuttamisessa kestää kauan
  • Saatavilla vain netistä